کد خبر : 542
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۶

تزریق واکسن آنفلوانزا برای افراد عادی ضرورتی ندارد

تزریق واکسن آنفلوانزا برای افراد عادی ضرورتی ندارد

به مبتلایان بیماری آنفلوانزا توصیه می‌کنیم از خود درمانی و مصرف آنتی بیوتیک‌ها خودداری کنند و به جای آن به پزشک مراجعه و به دستورات پزشک عمل کنند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با توجه به شروع فصل سرما و احتمال ابتلا به بیماری‌های تنفسی از جمله آنفلوانزا توصیه‌های بهداشتی به منظور پیشگیری از این بیماری به هموطنان ارایه داد. دکتر محمد مهدی گویا گفت: تزریق واکسن آنفلوانزا برای افراد عادی ضرورتی ندارد.

وی افراد بالای 65 سال، خردسالان، خانم‌های باردار، مبتلایان به بیماری‌های قلبی، مبتلایان به بیماری‌های مزمن ریوی، مبتلایان به آسم، افراد مبتلا به نارسایی مزمن کلیه، افراد مبتلا به نارسایی کبد و افراد تحت درمان به دلیل بیماری سرطان، افرادی که دچار ضعف ایمنی هستند یا داروهایی مصرف می کنند که سیستم ایمنی آنها را ضعیف می‌کند را گروه‌های پرخطری دانست که باید نسبت به تزریق واکسن آنفلوانزا اقدام کنند.

رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر این که واکسن آنفلوانزا مخصوص گروه‌های پرخطر بوده و برای افراد عادی ضرورتی ندارد، بیان کرد: به مبتلایان بیماری آنفلوانزا توصیه می‌کنیم از خود درمانی و مصرف آنتی بیوتیک‌ها خودداری کنند و به جای آن به پزشک مراجعه و به دستورات پزشک عمل کنند.

وی با تاکید بر شستشوی مکرر دستها توسط بیماران و استفاده از مایعات گرم افزود: ترشحات تنفسی که از طریق سرفه وعطسه در فضا منتشر می شود می تواند باعث انتقال بیماری به دیگران شود بنابراین توصیه می شود بیماران هنگام عطسه و سرفه از دستمال استفاده کرده و بعد از استفاده آن را در کیسه پلاستیکی قرار داده ودر سطل زباله قرار دهند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

css.php