کد خبر : 45802
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۳
283 بازدیدs

تشریح راههای تقویت بدن کودکان از منظر طب سنتی

تشریح راههای تقویت بدن کودکان از منظر طب سنتی

رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تقویت کودکان اظهار داشت: مصرف عصاره گوشت در تقویت کودکان بسیار مؤثر است.

رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران راههای تقویت بدن کودکان از منظر طب سنتی را تشریح کرد.

به گزارش سلام دنا, لاله عویدزاده ــ رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تقویت کودکان اظهار داشت: مصرف عصاره گوشت در تقویت کودکان بسیار مؤثر است.

به‌گفته وی یک شیوه پخت عصاره گوشت این است که حدود ۱۵۰ گرم گوشت گوسفندی ترجیحاً با استخوان در یک ظرف شیشه‌ای دربسته بگذارید و داخل یک دیگ پر از آب به‌روی حرارت قرار دهید تا طی چندین ساعت پخته شود به‌طوری که عصاره گوشت خارج شود. این عصاره را می‌توان به‌تنهایی یا در پخت غذاهای دیگر استفاده کرد.

رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف تخم‌مرغ عسلی (وقتی آب جوش آمد تخم‌مرغ ۶‌ــ۵ دقیقه در آب بجوشد و سپس با کمی نمک خورده شود.) نیز به تقویت کودکان کمک می‌کند.

عویدزاده ادامه داد: نخودآب نیز یکی از غذاهایی است که بسیار به تقویت بدن کمک می‌کند، می‌توان کمی نخود را که از شب قبل خیسانده و چند بار آب آن را عوض کرده با مقدار مناسب آب و یک تکه چوب دارچین و کمی نمک و فلفل خوب پخته به‌اندازه تحمل، بیمار آب آن را بخورد. اضافه کردن یک قاشق غذاخوری برنج می‌تواند در گرفتن نفخ نخود کمک کننده باشد. البته می‌توان تکه‌ای گوشت ماهیچه نیز به این ترکیب اضافه کرد.

وی بیان داشت: کباب کردن انواع گوشت‌های زودهضم مثل گوشت بره، بلدرچین و مرغ در مراحل بعدی موجب تقویت قوا و جسم می‌شود.

رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: شیربادام نیز بسیار در تقویت بدن کمک کننده است به این ترتیب که ۱۰ تا ۱۵ عدد بادام درختی را کمی در آب خیسانده پوست آن را گرفته و با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل یا شکر در مخلوط‌کن ریخته شود به ترکیب به‌دست آمده شیربادام گفته می‌شود, در این ترکیب از شیر استفاده نمی‌شود.

عویدزاده اضافه کرد: در این فصل سال استفاده از شلغم و کدوحلوایی در دستور غذاها می‌توانند به‌عنوان آنتی‌اکسیدان قوی سیستم ایمنی را تقویت کنند.

وی خاطرنشان کرد: کدوحلوایی را می‌توان به‌صورت پوره، حلوا یا ته‌چین مرغ و گوشت و یا در خورشت استفاده کرد. برای پختن کدوحلوایی پوست آن را کنده و برش‌های نازک زده شود سپس با مقادیر کمی آب بپزید. یک ترکیب خوب کدوحلوایی با چند آلو و چند تکه مرغ و رب گوجه در خورشت است, حلوای کدوحلوایی را هم با کمی شکر و دارچین می‌توان درست کرد.

انتهای پیام/تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آرشیو

css.php