کد خبر : 1535
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۹:۵۱

آرتروز ؛ شایع ولی قابل پیشگیری/ رعايت بهداشت مفاصل، بهترين راه پيشگيري از آرتروز

آرتروز ؛ شایع ولی قابل پیشگیری/ رعايت بهداشت مفاصل، بهترين راه پيشگيري از آرتروز

رعايت بهداشت مفاصل، بهترين راه پيشگيري از آرتروز است و بين سنين 20 تا 30سالگي بايد از فشارهاي بيش از حد بر مفاصل، نشستن و ايستادن طولاني به شدت خودداري کرد.

آرتروز بیماری شایع دوران سالمندی است و رعايت بهداشت مفاصل، بهترين راه پيشگيري از آن است.

به گزارش سلام دنا، یک پزشک متخصص ارتوپد گفت: آرتروز، جزو شايع ترين بيماري هاي استخواني، مفصلي است که يا وابسته به سن است و يا به دنبال ضربه و تروما ايجاد مي شود.

دکتر علي صفري افزود: براساس بررسي هاي انجام شده، 80 درصد مبتلايان به آرتروز، محدوديت هاي حرکتي دارند، دچار افت کيفيت زندگي مي شوند و نمي توانند فعاليت هاي روزمره خود را به درستي انجام دهند.

وی با بيان اين که شيوع آرتروز در زنان و مردان برابر است، گفت: رعايت بهداشت مفاصل، بهترين راه پيشگيري از آرتروز است و بين سنين 20 تا 30سالگي بايد از فشارهاي بيش از حد بر مفاصل، نشستن و ايستادن طولاني به شدت خودداري کرد.

وي به راه هاي پيشگيري از آرتروز اشاره و تصريح کرد: ورزش و پياده روي، انجام حرکات کششي نرم و مداوم و تغذيه سالم و سرشار از شير و لبنيات در پيشگيري از آرتروز تأثير به سزايي دارد.

وي با بيان اين که مصرف سيگار و برخي داروها در بروز آرتروز مؤثر است، اظهار داشت: شايع ترين مفصل درگير در آرتروز، زانو است که استفاده از دارو درماني، فيزيوتراپي، استخر، آب درماني و مکمل هاي غضروف ساز در بهبود وضعيت بيماران مبتلا بسيار تأثيرگذار است.

به گفته اين پزشک متخصص، درمان به 2 شکل جراحي و غير جراحي انجام مي شود که درمان غير جراحي شامل استفاده از داروهاست و از داروهاي مسکن، ضد التهابي و غضروف ساز شروع مي شود.

وي خاطر نشان کرد: ترکيبات گلوکوزامين در جلوگيري از تخريب غضروف مفصل بسيار مؤثر است و در درمان آرتروز به شکل تزريق داخل مفصل مورد استفاده قرار مي گيرد.

دکتر صفري با بيان اين که جراحي، درمان نهایی آرتروز است، گفت: زماني که بيمار به هيچ نوع درماني پاسخ نمي دهد و قادر به انجام کارهاي روزمره خود نيست، تعويض مفصل ارجحيت مي يابد.

وي افزود: رعايت نکات بهداشتي و راه هاي پيشگيري در جلوگيري از تشديد آرتروز و بهبود وضعيت عادي زندگي فرد مؤثر است.

وي تصريح کرد: يک فرد سالمند مبتلا به آرتروز مي تواند با رعايت بهداشت مفصل، استفاده از وسايل کمکي، توالت فرنگي، زانوبندهاي طبي و تغذيه مناسب، تخريب مفصل و شدت آرتروز را به تعويق اندازد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

css.php