کد خبر : 14415
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲

آمادگی مراکز فنی و حرفه ای برای آموزش کارگران نانوایی

آمادگی مراکز فنی و حرفه ای برای آموزش کارگران نانوایی

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای گفت: مراکز فنی وحرفه ای این استان آماده آموزش مهارت کارگران نانوایی است.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای گفت: مراکز فنی وحرفه ای این استان آماده آموزش مهارت کارگران نانوایی است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی سلام دنا، فرج الله راد، افزود: با توجه به نگرانی مردم از وضعیت کیفیت نان،برای حل این مشکل مراکز فنی و حرفه ای آماده برگزاری دوره های مهارت آموزی برای کارگران نانوایی هاست.
وی از آموزش 210 نفر از نیروی کار نانوایی در شهرستانهای لنده و دنا از سوی مراکز فنی و حرفه ای خبر داد و گفت: این دوره آموزشی براساس تفاهمنامه آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و شرکت غله و خدمات بازرگانی و در راستای سیاستهای کلی سازمان به منظور ارتقای کیفیت و بالا بردن سطح مهارت های آموزشی لازم به شاغلان نانوایان ارائه شد.

وی اظهار داشت: افراد شرکت کننده که 20 نفر از آنها بانوان بوده در این دوره آموزشی با اصول و فنون پخت نان، شیو های خمیر گیری و چانه گیری نان لواش آشنا شدند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: پس از اتمام دوره آموزشی کارآموزان در آزمون پایان دوره شرکت کرده و پس کسب حد نصاب نمره در آزمون،گواهی تأیید صلاحیت حرفه ای در یافت می کنند .

راد گفت: با برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال جاری در شهرستاهای کهگیلویه ،چرام ،گچساران و باشت دوره های آموزشی مهارت برای نانواداران برگزار خواهد شد.

حدود دو هزار و 500 نانوایی در کهگیلویه وبویراحمد فعالیت دارد و بسیاری از مسئولان کیفیت پایین نان برخی نانوایی را از نبود کارگر کیفی می دانند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php