کد خبر : 1001
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹

توسعه کهگیلویه و بویراحمد با تکیه بر منابع محدود دولتی محقق نمی‌شود

توسعه کهگیلویه و بویراحمد با تکیه بر منابع محدود دولتی محقق نمی‌شود

یکی از مشکلات اساسی که گریبان استان را گرفته و مسائل اقتصادی و سرمایه‌گذاری را تحت شعاع خود قرار داده مباحث سیاسی و شبه سیاسی است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: راه‌حل توسعه استان تکیه بر منابع محدود دولتی نیست.

سید موسی خادمی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با بیان اینکه در راه توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد باید از خرد جمعی و بهترین ایده‌های نخبگان استفاده کرد، اظهار داشت: امروز بیش از هر زمان دیگر به این ایده‌های نو و خلاق برای ساختن و عمران و آبادانی استان خود نیاز داریم.

مسئول ارشد اجرایی در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: باید قبل از هر چیز زیرساخت‌های توسعه‌ای استان را در بخش‌های گوناگون توسعه دهیم تا بتوانیم بدون دغدغه برنامه‌های خود را اجرایی کنیم.

خادمی ادامه داد: فراهم کردن زیرساخت‌ها از جمله راه‌ها، توسعه شبکه‌های برق، آب و مخابراتی، ایجاد شبکه ریلی و توسعه فرودگاه‌ها، استفاده از منابع آبی و قابلیت‌های بالای گردشگری برای توسعه سرمایه‌گذاری نیاز اولیه و کلیدی استان است.

وی، نیاز امروز استان کهگیلویه و بویراحمد را بیش از هر چیز جذب سرمایه‌گذار برای فعالیت در بخش‌های مهم و اساسی توسعه‌ای استان دانست و متذکر شد: فعال کردن عوامل و مجموعه دست‌اندرکار بخش اقتصادی و سرمایه‌گذاران، توجه به برنامه‌محوری و برنامه‌ریزی برای شناسایی اولویت‌ها و تسهیل و روان‌سازی امور از جمله شرایط سرمایه‌گذاری است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، جذب سرمایه‌گذار، مشارکت مردمی و تشکیل تعاونی‌ها، توسعه کارگاه‌های کوچک اقتصادی، تجمیع سرمایه‌های اندک و حمایت و پشتیبانی از چرخه تولید را دیگر شرایط توسعه سرمایه‌گذاری در استان عنوان کرد.

خادمی با ابراز گلایه از تداخل و خلط برخی موضوعات سیاسی و شبهه سیاسی در حوزه اقتصاد و عمران استان و تأثیر سوء این موضوعات بر امر سرمایه‌گذاری، تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی که گریبان استان را گرفته و مسائل اقتصادی و سرمایه‌گذاری را تحت شعاع خود قرار داده مباحث سیاسی و شبه سیاسی است.

وی، یکی از مشکلات همیشگی استان را تکیه بیش از حد بر منابع دولتی دانست و گفت: برای تحول و تحرک در توسعه استان نباید تنها متکی به اعتبارات محدود دولتی، منابع داخلی و ظرفیت‌های بومی بود بلکه می‌بایست راه را برای ورود بخش خصوصی هموار کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با نام بردن از تعدادی ظرفیت‌های اصلی استان در بخش‌های مختلف، تصریح کرد: با وجود این همه منابع و ثروت‌های مختلف خدادادی و نیرو و سرمایه‌های انسانی برای به کار بستن و فعال کردن آنها بیش از هر زمان دیگر نیازمند بهره‌گیری از این موقعیت‌ها، فرصت‌ها و توانمندی‌ها هستیم.

وی، ظرفیت نیروی انسانی نخبه را فرصتی ارزشمند دانست و گفت: نیازمند همفکری، هم‌اندیشی، همراهی مجموعه دستگاه‌های اجرایی و مشارکت نخبگان و سرمایه‌گذاران در استان هستیم.

خادمی در پایان یادآور شد: امروز هرکسی که خود را دلسوز مردم می‌داند و دغدغه مردم را دارد لازم است تا به صورت جهادی وارد میدان شود و اکنون باید در هر موقعیت و جایگاه و فرصتی که قرار داریم برای ایجاد  تحول در توسعه و رشد و شکوفایی استان آستین همت بالا زده و مشارکت کنیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

css.php